(klik op foto voor originele grootte)

 

 Betreft: Aanvraag Sponsoring Parijs –Dakar

   

Beste toekomstige sponsor,

Hierbij stuur ik u een informatiemail over de Sponsoring van Bram v/d Wouden voor de Heroes Legend.

Allereerst; Wat is de Heroes Legend?

De Parijs-Dakar zoals het vroeger begonnen is.

Het idee van Heroes Legend is simpel: geef de liefhebbers van motorrijden, Afrika en avontuur de  kans om mee te doen aan een tocht van Parijs naar Dakar onder de best mogelijke omstandigheden. Maak het haalbaar voor iedereen die de droom heeft, door de kosten niet te hoog te maken en door er geen race tegen de klok van te maken. Een avontuur van een team dat als belangrijkste opdracht heeft de klassieke motor naar Dakar te brengen. Er zijn verschillende klassementen waarvoor gereden kan worden. Ik ga voor de Iron Man classe (zelf onderhoud van de motor en zelf alle kilometers rijden.) De motor waar ik op ga rijden is een Yamaha XT500, een legende, want op deze motor werd immers de eerste woestijnrally gereden. In deze motor herleeft de legende.

Heroes Legend is geen remake van de oude rally Parijs-Dakar, maar de geest van de oude rally’s herleeft wel. Net als vroeger gaat het om kameraadschap. Samen met mensen met dezelfde passie, met dezelfde dromen, met dezelfde motor een gemoedelijke wedstrijd rijden. Hubert Auriol de organisator van de commerciële Dakar is nu ook organisator van de Heroes Legend. Er rijden teams mee vanuit Engeland, Frankrijk, België en nog veel meer.

Om het mogelijk te maken dat ik deze race kan rijden, heb ik sponsors nodig die bijdrage in geld of in spullen. Ik schat in dat ik een budget nodig heb van rond de €15.000,-. Daarom is het instap bedrag van sponsoring €500,-.  Wat krijgt u ervoor terug?

 

Hopelijk heb ik u voldoende geďnformeerd. Mocht u nog vragen hebben, kunt u altijd bellen op

06-23627650.

Met sportieve groet, 

Bram v/d Wouden

Download idt document hier als pdf bestand