datum: 31-03-2007

Goedendag allemaal,

Ik sprak net Bram, want ik zag dat hij stilstond en ben even gaan bellen waarom! Niks aan de hand, het was het einde van de proef. Nu hoeft hij alleen nog maar 170 km liason (over de weg) te rijden.

Gisteren had Bram weer pech met de motor. De achterbrug was namelijk gebroken. Gelukkig kreeg hij van een andere service wagen een achterbrug, die hij dus midden in de woestijn vervangen heeft. Hieronder nog het verhaal van Hanneke Franssen over dit gebeuren.

Berichtje van Hanneke Franssen (Bart Franssen is de teamleider)
Het was weer een zware dag geweest, voor mens en machine,de aggregaat is tijdens de rit van de vrachtwagen gevallen, helemaal kapot, iets met de waterpomp, en nog een paar mankementen meer,
daarom is besloten om vandaag maar gelijk over de weg naar de volgende bivak te rijden, zodat ze meer tijd hebben om te sleutelen.
Onderweg gisteren stond Bram met een kapotte achterbrug, die kon niet ter plaatse gemaakt worden maar wel in het bivak , dus afgesproken was dat Bram het beste op de bezemwagen kon wachten,
Moet je je voorstellen : zit Bart onderweg op een terrasje, en wie komt daar voorbij suizen BRAM!!, Bart geloofde zijn ogen niet, hoe kon dat nou ?!
Had de service wagen van van de Bosch een achterbrug bij, en ter plekke gemaakt!
"Die Bram toch die maakt nog meer mee als ik nu met mijn derde Dakar " zegt Bart Franssen


Bram vertelde dat hij gisteren uiteindelijk toch de dag overwinning behaald heeft.

Vandaag ging alles ook weer super bij Bram. "de proef was fantastisch, langs hoge rotsen en diepe ravijnen", zegt Bram enthousiast.

De temperatuur is ongeveer 30 graden, maar Bram heeft geen last van de hitte.

Ook vandaag hing de helikopter weer boven hem om te filmen. Het schijnt ook door Eurosport uitgezonden te worden. Wanneer?! Dat ga ik uitzoeken. Daar horen jullie nog van!

Groet Wies

NB

De actuele etappe kan je hier volgen