datum: 28-03-2007

Goedendag allemaal,

Dag 5: tweede rit door Marokko van HAMMOU OURZAG naar Erg CHEBBI

Over vandaag heb ik nog geen nieuws.

Gisteren zijn de problemen met zijn roadbook opgelost. Op www.heroeslegend.com/page-12-2-nl.html staat de uitslag van dag 4 en het totaal klassement. Op dag 4 is Bram als 28e binnen gekomen en staat hij als 6e in het totaal klassement. Ik ben benieuwd wat hoe hij gereden heeft op dag 5. Dat horen jullie als het mee zit morgen.

Op www.heroeslegend.com/page-12-1-nl.html kan je een kort filmpje zien over dag 4. Daarin is Bram duidelijk in beeld (aan het sleutelen)

Ik kan helaas nog niet veel details vertellen, want er kan niet veel gebruik gemaakt worden van de sateliet telefoon en het bereik van Bram zijn GSM wordt steeds

lastiger (maar dan houden we nog nieuws over voor op het feest.)

Bram belde mij net met de sateliettelefoon. Hij heeft veel problemen met de motor gehad. Daardoor heeft Bram niet veel kunnen slapen (maar 8 uur over twee dagen)
Ondanks alle tegenslagen heeft Bram er nog steeds veel zin in en geniet hij wel. Hij heeft een nieuw roadbook en die bouwt hij er nu nog op en dan gaat hij voor het eerst weer 00.30 uur slapen.

Hij heeft tussen door ook nog een interview gehad met de Telegraaf check: http://reiskrant.nl/reiskrant/tetedelacourse/61024791/Op_naar_Afrika.html?p=17,1
Je kan reageren op dit artikel en als er veel reacties op komen dan wordt het in de krant vermeld. Dus......reageren met zijn allen!!!

En Bram gaat door op karakter!!

Bij vragen, mail mij!

Groet Wies

NB

De actuele etappe kan je hier volgen