datum: 24-03-2007

Het is begonnen!!! Vandaag (zaterdag 24 maart 2007) is Bram gestart vanuit Parijs met de motor.

Wij (Bram en Wies) zijn donderdag 22 maart vertrokken naar Colombes (een voorstad van Parijs) voor de keuring e.d. Om 9.00uur zijn wij vertrokken vanuit Zevenhuizen en we kwamen om 14.00 uur aan bij het Stadium Yves du Manoir in Colombes, waar de motoren voorzien werden van de houder van de Iritrack en daar vond ook de inschrijving plaats.
Om 19.30 uur konden wij daar vandaan richting hotel (dat op 1,7km afstand van het stadium ligt, dus lekker dichtbij)

Vrijdag 23 maart 2007. De Iritracks van iedereen werden nu aangesloten door de organisatie. En er werd hier en daar nog gesleuteld aan de motoren. S'middags nog even met zijn tweeën Parijs in geweest.
Om 19.30 uur kwamen Hans, Bea en Dikky aan in het hotel en vertrokken we naar het diner met alle deelnemers. Dit vond plaats in een grote cirustent: OlaBodega, genaamd.
Was gezellig, maar weer vroeg naar bed gegaan want de volgende dag, moesten we weer vroeg het bed uit.

Zaterdag 24 maart 2007
De grote dag is aangebroken! Om 9.00 uur werd er een briefing gegeven door Hubert Auriol en Erik Verhoef en daarna werd er in kolonne en onder politiebegeleiding (van 16 motoren) naar de Eiffeltoren gereden. Ook de familieleden mochten in de kolonne meerijden (maar achteraan). Na een helse rit door de stad Parijs, (wat rijden die Parijsenaren agressief) zijn wij veilig aangekomen bij de Eiffeltoren (alleen mijn nagels staan in het dashbord van de auto, brrr wat was dat spannend, de politie was namelijk niet iedere keer op tijd om de wegen af te zetten en de Fransen hadden geen zin om te wachten voor een optocht! Maar Dikky heeft zich goed aangepast aan de rijstijl van de Fransen)

Na een groepsfoto (die wij gemist hebben omdat wij nog door Parijs aan het worstelen waren) werd er gestart wat erg indrukwekkend was. Toen hij uit het zicht verdwenen was, vertrokken wij weer uit Parijs.

Bram zal nu ongeveer wel in Oloron zijn aangekomen in Zuid Frankrijk. Morgen vertrekt de stoet verder naar Spanje. Als ik nieuws heb, laat ik het jullie spoedig weten.
Op de site www.bramnaardakar.nl staan de foto's van Parijs.

Groet Wies