datum: 03-03-2007

Goedendag allen,

Hierbij nog wat korte informatie.

Zaterdag 24 maart 2007 gaat Bram van start in Parijs bij de Eiffeltoren. (dat is over 20 dagen 5 uur en 51 minuten op dit moment)

Donderdag 22 maart vertrekken wij (Bram, Wies, Hans en Bea) naar Parijs. Vanwege de keuring van de motor, moeten we al twee dagen van tevoren aanwezig zijn.

Zaterdag 24 maart vertrekken alle deelnemers om 9.30 uur vanaf het stadium Yves Manoir in Colombes. Er wordt dan in colonne en onder politiebegeleiding gereden naar de Eiffeltoren. Daar vandaan vertrekt de eerste motorrijder om 11.30uur. Elke twee minuten start er een motorrijder. Er moet meteen op het GPS/Roadbook gereden worden.

In Europa zullen er nog eenvoudige hotels als slaapplaats dienen, maar op dag vier komen de deelnemers in Afrika aan en zal er s'nachts in een tentje geslapen worden (in de bivaks, zoals men dat noemt) Er wordt wel voor eten gezorgd en drinken, maar een toilet en douche zijn er niet.

Elke deelnemer moet ook zelf zijn tent op zetten!

Mochten jullie nog vragen hebben over de Dakar rally, dan wil ik deze graag beantwoorden. Stuur mij een mail en je krijgt zo snel mogelijk antwoord. (ook voor ideeën sta ik open!)

Groet Wies