datum: 28-02-2007


Goedendag allemaal,

Eindelijk is er weer nieuws!! Het heeft even geduurd voordat ik jullie weer iets kon vertellen, maar nu is het dan zover.

Voor mij zit het meeste regelen erop. De overnachtingen in Parijs zijn gereserveerd en de tickets naar Dakar geboekt. Ik kan nu dus alle aandacht weer richten op de club van 50.

Zondag 25 februari 2007 had Bram een teambespreking in het Brabantse plaatsje Handel. Samen met nog 3 andere motorrijders van de Iron Man klasse maakt Bram gebruik van de vrachtwagen van Bart Franssen.

- hij krijgt een kist (veilingkist) daar mogen zijn reserveonderdelen in
- 1 sporttas en 1 tent mag hij meenemen
- Verder kan hij gebruik maken van de laskar (hij moet wel alles zelf lassen) en het vervoer van de motor bij problemen ed.

Het team wilde graag gebruik maken van een Laptop ivm het invoeren van de waypoints voor de GPS. Wij hebben deze laptop kunnen regelen! Mijn vader, Fred van der Linden, heeft een goede laptop aangepast. Er wordt een hoes gemaakt voor over de laptop, om het zand en stof er uit te houden.

Tijdens de bijeenkomst met het team hebben de mannen kennis gemaakt met elkaar en hun motor (en heb ik de andere vrouwen ontmoet). Bart Franssen heeft de dvd van de heroeslegend van vorig jaar laten zien. Ziet er erg GAAF uit!!

De teamfoto die zondag gemaakt is, heb ik bijgevoegd. Meerdere (betere) foto's staan ook op de site. www.bramnaardakar.nl

De motor van Bram is nu zo goed als klaar. Hij gaat zondag nog één keer proefrijden op de maasvlakte en daarna kunnen de stickers van de sponsors erop.

Nog 23 dagen te gaan (tegen de tijd dat de meeste dit lezen nog 22)