datum: 6-02-2007

Hallo allemaal,

Zondagavond 4 februari ontvingen wij een mail van de organisatie, dat we maandag 5 februari een spoedoverleg hadden met Hubert Auriol. Hubert had enkele mededelingen.

Hierbij zit het persbericht, zodat jullie precies kunnen lezen wat de reden is dat het Heroes Legend verschoven is. De start vindt nu niet 3 maart a.s plaats, maar 24 maart 2007.

Dus 24 maart a.s start Bram vanuit Parijs naar Dakar, waar hij 7 april aankomt.

Voor ons komt het goed uit deze verschuiving (we hebben nu nog iets meer tijd om alles in orde te maken), maar veel deelnemers hadden alles al geregeld en moeten nu een hoop omgooien. Sommigen kunnen nu zelfs niet mee, omdat ze geen vrij kunnen krijgen in deze periode!

Bram heeft gelukkig wel vrij kunnen krijgen en ook ik kon schuiven in de vrije dagen, zodat ik Bram nog kan uitzwaaien in Parijs en kan ophalen in Dakar.

Op de site komen ook foto's te staan van Bram zijn eerste test ritje met de XT500 van Stijnus!

Groet Wies

Persbericht

Heroes Legend en de verkiezingen in Mauritanië

Na een bespreking met de autoriteiten van Mauritanië is besloten de start van de tweede editie van Heroes Legend (oorspronkelijk gepland op 3 tot 17 maart) te verplaatsen naar 24 maart, ná een mogelijk tweede ronde van de verkiezingen.

Deze tweede editie van Heroes Legend, een klassieke ride voor autoís en motoren in teamverband georganiseerd door Hubert Auriol, zal plaatsvinden van 24 maart tot 7 april en volgt een route van 6500km door Frankrijk, Spanje, Marokko, Mauritanië en Senegal.
De start vindt plaats in Colombes (Hauts de Seine, Frankrijk) en de finish wordt bereikt aan het Lac Rose bij Dakar (Senegal)

info@heroeslegend.com
www.heroeslegend.com